Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν χωρίς πιστωτική κάρτα;

  • Ναι, με τον τρόπο της αντικαταβολής ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πώς αποστέλλονται οι παραγγελίες μας;

Το e-shop εξυπηρετεί τους πελάτες μας εντός Ελλάδας μόνο, προς το παρόν. Τα προϊόντα μας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που υποβάλατε, με την Γενική Ταχυδρομική, με την πολύ χαμηλή χρέωση των 4,00 € για τα έξοδα αποστολής. Το ποσό αυτό παραμένει ίδιο ανεξαρτήτως του βάρους (αριθμός τεμαχίων) της παραγγελίας. Σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές το κόστος των μεταφορικών είναι 10€.

Η αποστολή των προϊόντων χρεώνεται extra;

  • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 4 ευρώ,
  • αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι 4 ευρώ,
  • ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 50€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Πόσο αυθεντικά είναι τα προϊόντα;

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στον πελάτη με τα καρτελάκια και τις ετικέτες του κατασκευαστή. Έχουν αγοραστεί νόμιμα, με κάθε νόμιμο παραστατικό από αξιόπιστους προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα προϊόντα είναι αυθεντικά.

Μπορώ να κάνω δώρο ένα προϊόν;

Βεβαίως! Εσείς διαλέξτε μόνο αυτό που σας αρέσει και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. Θα το στείλουμε με συσκευασία δώρου στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, αφού φυσικά πρώτα αφαιρέσουμε τις αναγραφόμενες τιμές του προϊόντος. Η χρέωση θα αφορά μόνο αυτόν που κάνει την παραγγελία και όχι τον παραλήπτη. Υπάρχει η δυνατότητα ευχητήριας κάρτας εάν το επιθυμείτε.